Évzáró, láncátadó klubülés a Kecskeméti Szent László Lions Clubban

A 2022. június 30-án megrendezett, jó hangulatú klubülésen Koncsik István az LCMSZ 2022-23 évi kormányzója, kormányzói kitüntetést adott át Király Józsefnek, aki a nemzetközi, elsősorban a japán kapcsolatok ápolásáért érdemelte ki az elismerést. Az országos konvención, sajnos a kitüntetett nem tudott részt venni, így most vehette át a díjat.

Az LCMSZ új vezetőségében a klub 2 fővel is segíti idén a kormányzó munkáját, Kisné dr. Szabó-Kis Máriát az LCMSZ titkárává, míg Magyar Lászlót a felügyelő bizottság tagjává választotta a konvenció.

Koncsik István a kormányzói zászló átadásával köszöntötte a klub a 2022-23-as lions évre választott új elnökét Harsányi Zsuzsannát, aki dr. Csengery Attilától vette át a vezetői láncot.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba