Falfestési akció

A Kecskeméti Szent László Lions Klub, a Szent László Leó Klub fiataljai és a Kecskeméti Képzőművészeti Szabadiskola növendékei segítségével, kidekorálta az Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása Intézményének kerítését.
A közel 80 négyzetméter falfelület díszét a gyerekek fantáziájára bíztuk. A végeredmény magáért beszél. A munkából, óvodás, általános és középiskolás, egyetemista és felnőtt egyaránt kivette részét. A mintegy 20 főt, az eleinte csak szemerkélő, majd mind jobban zuhogó eső sem tántorította el. A festékeket klubtársunk Mihály László ajánlotta fel.

Az intézménnyel évek óta jó kapcsolatot ápolunk, tavaly a felnőtt hinta felállításához ajánlottunk fel mintegy 150 000 Ft-ot, rendszeresen részt veszünk rendezvényeiken, kézműves foglalkozást szerveztünk számukra, ajándékkal kedveskedünk az ünnepekkor. Házigazdáink most is nagy vendégszeretettel vártak bennünket, az esőszünetekben finom süteményt, forró teát, szendvicset kínáltak a lelkes kis társaságnak.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba