Farsang a Mosoly Klubban

A Szent László Lions Club és Leo Clubjának fiataljai segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta egy alkalommal megrendezett klubdélutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet. A Mosoly Klub újabb találkozójára 2018. február 17-én került sor.

Nagy élmény és feltöltődés volt számunkra, hogy ott lehettünk a klubdélutánon, amely most a farsang jegyében telt. A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak. A mai alkalommal a klubtagokkal együtt, 11-en segítettünk. Sőt a helyet is mi biztosítottuk, mert a nagy létszámú jelmezes érdeklődő kinőtte a szokott helyet.

A foglalkozáson a teremdíszítésben, az italok és ételek (farsangi fánk, pizza) előkészítésében, kiosztásában, a maszk- és jelmez verseny zsűrizésében, a közös táncban és a takarításban vettünk részt.  Leo Clubunk fiataljai most is nagy lelkesedéssel segítettek.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba