Filmvetítést rendeztünk a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete tagjainak

A tavaly novemberi vetítés nagy sikerére tekintettel a Kecskeméti Szent László Lions Club 2018. május 13-án vasárnap délelőtt 10 órától újra ingyenes filmvetítést tartott a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete tagjai és az EGYMI Juhar utcai Speciális Iskola bentlakó gyermekei számára.
Klubtagunk Mikulás Ferenc felajánlásaként a gyerekek a Vizipók-Csodapók című egész estés animációs filmet élvezhették végig az Otthon Moziban.

Az előadás végén a résztvevők apraját-nagyját megvendégelte a klub süteménnyel, amit a gyerekek hazavihettek, vasárnap ebéd utáni desszertként.

Filmvetítést rendeztünk a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete tagjainak - képekben


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba