Hat éves a Mosoly klub - velük ünnepeltünk

Hatodik születésnapját ünnepelte a hétvégén az értelmi sérültek Mosoly Klubja. A jeles alkalmat a Katona József Színház művészei, a Hírös Tánccsoport néptáncosai és a BrilliArt Tánc Stúdió versenytáncosai színesítették

A vidám dalok, a közös éneklés és tánctanítás után, a hatalmas születésnapi torta, majd közös pizzázás következett. A tombolasorsolást követően az estet, ahol több mint 120-an részt vettek, mint mindig, most is közös tánc zárta.

Klubtagjaink és Leo Clubunk fiataljai segítőként részt vesznek a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának a havonta 1 alkalommal megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet. A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak.

A foglalkozáson a terem díszítésében az ételek és italok előkészítésében, kínálásában, a tombola sorsolás lebonyolításában, közös játékokban, táncban, az italok kiosztásában és a végén a takarításban, teremrendezésben vettünk részt 7 fővel.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba