Húsvétvárás a Mosoly Klubban

A 2019. március 23-i Mosoly Klub, melyet a szokott helyen a Margaréta u. 2. sz. alatt tartottak, a Húsvétvárás jegyében telt. A kézműves foglalkozáson húsvéti csibéket és tavaszi karkötőket készíthettek a jelenlévők a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Szent László Leo Club tagjainak segítségével.

A teremjátékok, csocsó, billiárd most sem maradtak üresen, s a délutánt, mint mindig, fergeteges tánc zárta. A vidám hangulathoz, a talpalávalót, ezúttal is diszkózene szolgáltatta.

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és fiataljai a Szent László Leo Club tagjai, valamint a klub önkéntesei segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet. Ezúttal 4 fővel képviselte magát a klub. Klubtagjaink, és leoink a terem díszítésében, a kézműves foglalkozáson, a büfében, nyújtottak segítő kezet, majd felszabadultan táncoltak együtt a megjelentekkel.

A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak. Mindig nagy élmény és feltöltődés számunkra, hogy részt vehetünk ezeken a szívet melengető rendezvényeken.Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba