Húsvétvárás a Mosoly Klubban

2018. március 24-én tartották a Mosoly Klub újabb rendezvényét, mely ismét élmény és feltöltődés volt a Szent László Lions Club és fiatal segítői számára. A Mosoly Klub márciusi klubdélutánja, most a tavasz, a Húsvéti várakozás jegyében telt. 

Klubtagjaink és Leo Clubunk fiataljai segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta egy alkalommal megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet. A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak.

A mai alkalommal a kézműves foglalkozásban, a teremdíszítésben, az italok és ételek (pizza, rétes, pattogatott kukorica, sütemények, biztosításában, előkészítésében, kiosztásában, a közös táncban és a takarításban vettünk részt.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba