Ingyenes szemszűrés Kiskunfélegyházán

2019. június 5-én 9 és 13 óra között újra ingyenes szemszűrést végzett a Kecskeméti Szent László Lions Club. A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége szemszűrő berendezéseit szállító kisbuszát ezúttal Kiskunfélegyházára a Móra Ferenc Művelődési Központhoz hozta le Budapestről Magyar László klubtag. A berendezések összeszerelésében Magyar Donát segített önkéntesen. 

A médiákban meghirdetett szűrésen az ingyenesen kapott teremben, közel 40 fő látását vizsgálták meg óvodás kortól az idős korosztályig. A szűrést Visziné Kántor Katalin optometrikus végezte szintén önkéntes munkában, Harsányi Zsuzsanna klubtag segítségével. A jó hangulatú rendezvényen megjelenteket Vados Csaba a jótékonysági szervezet egy másik tagja jóvoltából szendviccsel vendégelték meg.

A látás vizsgálattal egy időben, Kisné dr. Szabó-Kiss Mária a klub 2018-19 évi elnöke ismertetőt tartott a lions tevékenységéről a helyi önkormányzatnál és a bíróságon, majd ingyenes jogi tanácsadást tartott a helyszínen egy másik teremben.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba