Ingyenes szemszűrést végzett a Kecskeméti Szent László LC

2019. szeptember 4-én, szerdán 8.30 és 14 óra között újra ingyenes szemszűrést végzett a Kecskeméti Szent László Lions Club. Ezúttal értelmi sérült emberek szemét vizsgálták meg a Kuti Optika munkatársai segítségével a Farkas villában. Az újabb szűrésen 62 fő vett részt.

A szűrést a kecskeméti Humán-Rehab Közhasznú Egyesület által fenntartott Fogyatékos Személyek Gondozóháza és Napközi Otthona ellátottai és dolgozói részére szervezték. Kiderült a jelen levők közel felének van szüksége új szemüvegre, melyet a Lions klub és az optika közösen finanszíroznak meg számukra, mintegy 900 000 Ft értékben.

Az új szemüvegeket, a leendő tulajdonosuk választotta kerettel: a kecskeméti Lions klubok által a „látás hónapja” alkalmából október 29-én a Hírös Agórában rendezendő kulturális est előtt vehetik át a Farkas villa lakói.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba