Ismét virágba borultak japáncseresznye fáink

A kecskeméti japáncseresznye fákkal beültetett parkot még 2012 áprilisában álmodta meg a Szent László Lions Club tagsága, alkalmat adva arra, hogy részvétüket és egyben partnerségüket is kifejezzék az 1 évvel azelőtt történt japán földrengés és cunami áldozatai és hozzátartozói számára.

A japán nép iránti tisztelete jeléül azóta a tagság több, mint 50 cseresznyefával díszítette Kecskemét testvérvárosáról Aomoriról elnevezett parkot. A legutóbb, néhány hete őexelenciája Otaka Masato Japán magyarországi nagykövetével közösen ültetett kis fa is szirmokat bontott. A Sakura ünnep idején a város lakói közül egyre többen járnak csodájára a virágzó ligetnek.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba