Jótékonysági Estélyt szervezett a három kecskeméti lions club

Az Első Kecskeméti Lions Klub, a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Digital Lions Club tagjai 2024. február 9-én a Három Gúnár Rendezvényházban tartották első közös estélyüket. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Hégely Péter, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója is.

Az esten a klubok támogatottjai léptek fel, mutatták meg tehetségüket a bálozó közönségnek. A Farkas Villa lakói közül Farkas Gábor és Tapolcsányi László énekeltek. Erős Laura látássérült orgonista, aki a Károli Gáspár Református Egyetem nagykőrösi karán működő Hittanoktató- és Kántorképző Intézetében tanul zongorajátékával varázsolta el a megjelenteket. Az országos zenei versenyeken díjazott Borsi Blanka, Csuvár Anna és Kuklis Richárd fuvolán és zongorán játszottak, ők a Kodály ÉZI tanulói. A zeneiskola néptánc tanszaka Bedőcsné Szabó Rita vezetésével pedig a nyitótáncról gondoskodott.

Az esten a Römy Duó Party Band játszotta a talpalávalót.

A klubtagok által felajánlott tombola és a jótékonysági estély teljes nyerségét a három klub jótékonysági céljaira fordítja. A közel 1 millió Ft-ból hátrányos helyzetű gyengén látó gyerekek és felnőttek, valamint kimagasló tehetségű diákok kapnak támogatást.

A fotókat Tóth Katalin és Harsányi Zsuzsanna készítették

fotóalbum az alábbi linken: https://www.facebook.com/toth.katalin.35


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba