Jótékonysági estet szervez a Kecskeméti Szent László Lions Klub

Jótékonysági estet rendez a Kecskeméti Szent László Lions Klub a Hírös Agórában 2016. november 18-án, pénteken 19 órától. A programban szerepelnek a Kecskeméti Városi Fúvószenekar, a Penge Benge Jazz Band, valamint Redencki Marcsi és Horváth Gábor humoristák.
A Kecskeméti Szent László Lions Klub a jótékonysági est keretében a vakok és gyengén látók részére a mindennapi életüket segítő eszközöket ad majd át, adományként. A rendezvényre támogatói jegyek 2.000 forintos áron a Hírös Agóra pénztárában vásárolhatók: a bevételt a klub teljes egészében jótékonysági célra fordítja majd.

HÁTTÉR:

A lions mozgalom egyik fő jótékonysági tevékenysége a vakok és gyengén látók támogatása. Az 1917-ben megalakult mozgalom a világ számos országában küzd a látás védelméért, sokat tesz azért, hogy megelőzze a visszafordíthatatlan látásromlást, a vakságot. A Kecskeméti Szent László Lions Klub 19 éve végez karitatív önkéntes munkát. Tagja a Magyarországi Lions Klubok Szövetségének és a Nemzetközi Lions Klubok Szövetségének.

Média megjelenések:


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba