Jótékonysági Lions Estély lesz a Sheraton Hotelben

2019. november 30-án 19 órától 22. alkalommal rendezi meg a Kecskeméti Szent László Lions Club az éves jótékonysági bálját a Sheraton Hotelben, melynek teljes bevételét a hátrányos helyzetű, gyengén látó gyerekek szemüvegéinek készítésére fordítja. Bálunkra interneten 2019. november 18-ig lehet jelentkezni.

 

2019. évi bál menükártyája
 

Kérjük adományozzon Ön is és támogatói belépőt kap a Jótékonysági Lions Estélyre!

Támogassa a klubunk jótékonysági tevékenységét azzal, hogy adományoz! Szeretettel várjuk Önt 2019. november 30-án a Sheraton Hotelbe!

Kérjük amennyiben cégként kíván adományozni, a cég nevét és adószámát a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjen!

Kérjük, hogy a megjegyzés szövegbe írja be, hogy melyik menüből (A,B,C) választ!

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
Klubunk vállalja, hogy az Ön adományát 100 %-ban eljuttatjuk a rászorulók részére, melyekről tájékoztatjuk Önt!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba