Kaposvári állomására érkezett az ´´Életöröm mindannyiunké´´ című jótékonysági, képzőművészeti vándortárlat

Harsányi Zsuzsanna festőművész pasztell alkotásai, a kaposvári Együd Árpád Kulturális Központban mutatkoznak be, a városban működő EGYMI 75. születésnapjának tiszteletére.  A kiállítás 2023. október 11-24. között tekinthető meg az Agóra 2. emeletén. A tárlat részeként a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ művésztanárai és tehetséges tanítványai munkái is megtekinthetők.

Az intézmény 75. születésnapját ünneplő rendezvénysorozat nyitó programjaként nyílt meg a kiállítás, ahol a népes közönség az iskola műsorát is élvezhette: a tanárok zenekara vidám muzsikáját, a gyerekek kórusát és megható szavalatát.

A város és a megye vezetői, valamint a Kaposvár Center Lions Club, mint támogató is köszöntötte a születésnapost. Dr. Benczéné Csorba Margit a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ főigazgatója köszönte meg az ünnepi szavakat. A kiállítók bemutatását követően Harsányi Zsuzsanna klubtagunk, röviden ismertette a Kecskeméti Szent László Lions Club a témához kapcsolódó segítő tevékenységét és a vándortárlat célját. Majd megvendégelték a jelenlévőket.

A kiállítás rendezése és a tárlat felemelő, színvonalas megnyitó ünnepsége a Kaposvár Center Lions Club és az Bárczi Gusztáv Módszertani Központ közös munkájának köszönhető.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba