Karácsonyi móka és kacagás - sérült gyerekeknek

2019. december 19-én a Kecskeméti Szent László LC adventi gyermek színházzal ajándékozta meg a Kecskeméti Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai Tagintézményében nevelkedő sérült gyerekeket. 

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai, több mint 17 éve, hagyományosan, minden évben advent idején vidám élménnyel lepik meg a Juhar utcai iskola kis növendékeit, bábelőadás vagy filmvetítés formájában. Természetesen a közös szórakozáson túl ajándékokat is visznek. Az idén a közel 150 kisgyereket december 19-én 11 órától örvendeztették meg a közös programmal, melyen a szegedi Grimm-Busz Színház előadását élvezhették a kicsik.

Az előadásba bekapcsolódó gyermekhangok, nevetések, tapsok, a közös éneklés, a karácsonyi dalok, a résztvevő klubtagok számára mindig lelki feltöltődést jelentenek. Az ajándék gyümölcsöt és szaloncukrot, már előző nap átadták, hogy könnyebb legyen szétosztani.  


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba