Kirándulás értelmi sérültekkel a szabadszállási Strázsa tanyára

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai 2019. október 10-én kirándulást szerveztek az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása gondozottai számára a szabadszállási Strázsa tanyára. 

A sérült emberek az intézmény nevelőivel, családtagjaikkal és a klub tagjaival együtt vettek részt a programban. A házigazdák, Németh Csaba és Némethné Horváth Beáta vendégszeretete, a tanya állatvilágának bemutatása, a lovas kocsikázás, a kenyérlángos sütés, a kültéri ügyességi játékok és a sérültek számára készült játszótér mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy egy jókedvű, tartalmas napot töltsenek együtt.

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagja évek óta rendszeresen segítik az intézmény ellátottait.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba