Különdíjakat adott át a Kecskeméti Szent László Lions Club a Bácsvakok által kiírt irodalmi pályázat alkotóinak

Október a látás hónapja, október 15. pedig a Fehér Bot Nemzetközi Világnapja. Ebből az alkalomból szervezett ünnepséget a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban a Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete. Az ünnepséget hagyományosan minden évben magas színvonalon szervezik meg, melyen vendégül látják a megyében élő látássérülteket.

„Az élet napos oldala" címmel az egyesület irodalmi pályázatot írt ki, melyre több mint 70 pályamű érkezett hazánkból és a külhoni magyarlakta területekről, látássérüléssel élő emberek tollából. Az irodalmi pályázatot az idén 2. alkalommal hirdették meg, a beérkezett alkotások száma pedig nőtt. A sok remekmű közül választotta ki a 3 legjobbat a neves zsűri.

A Kecskeméti Szent László Lions Club 3 különdíjat is felajánlott ebből az alkalomból, melyet a klub soros elnöke, Harsányi Zsuzsanna adott át. A klubtagok hangoskönyv vásárlási utalvánnyal ismerték el a jók közül is a legjobbakat.

Fotók: hiros.hu


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba