Különdíjakat adott át a Kecskeméti Szent László Lions Club a Bácsvakok által kiírt irodalmi pályázat alkotóinak

Október a látás hónapja, október 15. pedig a Fehér Bot Nemzetközi Világnapja. Ebből az alkalomból szervezett ünnepséget a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban a Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete. Az ünnepséget hagyományosan minden évben magas színvonalon szervezik meg, melyen vendégül látják a megyében élő látássérülteket.

„Az élet napos oldala" címmel az egyesület irodalmi pályázatot írt ki, melyre több mint 70 pályamű érkezett hazánkból és a külhoni magyarlakta területekről, látássérüléssel élő emberek tollából. Az irodalmi pályázatot az idén 2. alkalommal hirdették meg, a beérkezett alkotások száma pedig nőtt. A sok remekmű közül választotta ki a 3 legjobbat a neves zsűri.

A Kecskeméti Szent László Lions Club 3 különdíjat is felajánlott ebből az alkalomból, melyet a klub soros elnöke, Harsányi Zsuzsanna adott át. A klubtagok hangoskönyv vásárlási utalvánnyal ismerték el a jók közül is a legjobbakat.

Fotók: hiros.hu


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba