Látássérülteknek tartottak karate bemutatót Kecskeméten

2023. április 1-én a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola mögött lévő Hakkoda dojoban az Athlészisz Alapítvány által működtetett Athlészisz Sportegyesület, kecskeméti és Bács vármegyei látássérülteknek tartott karate bemutatót, melyre az érdeklődőket a Kecskeméti Szent László Lions Club szervezte. A klub és a Magyar Vakok és Gyengén Látók Bács-Kiskun Vármegyei Egyesülete évtizedek óta szorosan együtt működik.

A bemutatót, melyet őexcellenciája Otaka Masato nagykövet úr is megtisztelt jelenlétével, Sági Kristóf - látássérült országos karate bajnok - tartotta, edzője Rendás Péter az Athlészisz Alapítványtól. A bemutató célja, érdeklődők és leendő sportolók bevonzása ebbe a különleges sportágba, esetleges kecskeméti vagy Bács-Kiskun Vármegyei szakosztály indítása látássérültek részére. A programot házigazdakén Sándor Előd nanbudo mester rövid bemutatója zárta.

Fotók: Sebestyén Hajnalka, Harsányi Zsuzsanna


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba