Láthatatlan vacsora Kecskeméten

Láthatatlan vacsora címmel szerveztek 2019. november 6-án  este szemléletformáló programot a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház munkatársai kecskeméti és környékbeli vállalkozóknak.  A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai tapasztalat szerzés céljából vettek részt a rendezvényen, egy későbbi hasonló alkalom szervezéséhez.

A Veyron Ebédlő és Rendezvényházban megtartott érzékenyítő rendezvény célja az volt, hogy az ép látású résztvevőkkel megtapasztaltassák, milyen érzés akadályoztatva, nehezített körülmények között elvégezni egy olyan rutintevékenységet, mint az étkezés.

Az étkezés, megkezdése előtt, látássérült vendégelőadók tartottak néhány perces beszámolót a mindennapjaikról.

 

A Lions egy olyan önkéntes alapon szerveződő jótékonysági közösség, amely 20-30 fős klubok összességéből áll, a világ 206 országában működik, 46 ezer klubban közel 1,5 millió tagja van. Magyarországon 50 klubban ezer ember jótékonykodik nap mint nap elsősorban a látás megőrzése, a látássérültek segítése és a cukorbetegség megelőzése érdekében. A hazai Lions közösségről további információkat talál a lions.hu weblapon!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba