Látogatás a felsőlajosi Magán Zoo-ban

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és fiataljaik, a leok, a felsőlajosi Magán Zoo-ba hívták meg és kísérték el a kecskeméti felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának gondozottjait. 2018. október 9-én verőfényes napsütésben érkezett a 36 fős csapat a béke szigetére, a magán állatkertbe.

A közel háromórás séta alatt megismerhették az állatkert lakóit, megsimogathatták, megetethették őket a kapunál vásárolt zootáppal, sok-sok vidám, kedves percet szerezve nem csak maguknak, hanem az őket kísérőknek is.

A Felsőlajoson található, Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kiváló szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt: az állatkerti terület kialakításának köszönhetően, egy-egy kellemes séta során a látogatók megismerkedhetnek a zoo különleges állatgyűjteményével, melyek közül a Szent László Lions Club tagjai, a leok, és a kecskeméti felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának gondozottjai is megtalálhatták a maguk kis kedvencét.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba