Levendulaszüret az Érzékelések kertjében

Civil szervezetek összefogása a jótékonyság nevében

A Kecskeméti Szent László Lions Club és a Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub közös aktivitásaként, a lions klub által létrehozott Érzékelések kertjében levendulaszüretre került sor 2024. június 21-én pénteken délelőtt. A fürge kezű hölgyek és úr alig 2 óra alatt begyűjtötték a kert elvirágzott tetemes mennyiségű levenduláit.

Kuli Józsefné Erzsike a nyugdíjas klub vezetője megköszönte a lehetőséget, hogy ingyenesen jutottak a virágokhoz, melyből a klub ügyes kezű tagjai Révész Gyuláné Franciska vezetésével kézműves termékeket készítenek majd. Ezekből többek között a Mátyás Király Általános Iskola kisdiákjainak, és a mellette lévő bölcsődés picinyeknek is ajándékoznak.

A leszüretelt levendulából az érzékelések kertje melletti Macska-Cicó Bölcsödének, Csigabiga Óvodának és a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola pedagógusainak is jutott.

A héten a kert gazolása, fűnyírása után a Gyenes Kertészet jóvoltából az eltűnt egynyári növényeket is pótolták a lions klub tagjai, immár ötödször az idén.  


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba