Lions évzáró klubülés

A Szent László Lions Club 2018. június 7-én megtartott klubülésén megtörtént a tisztségviselők éves váltása. A 2018-19-es lions évben Kissné dr. Szabó-Kis Mária klubtagunk vette át a klubelnöki pozíciót Koncsik István klubtársunktól.

Az évzáró klubülésen először a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének konvenciójáról számoltak be a küldöttek, ismertették a tagsággal, az örömhírt, hogy klubtagjaink milyen elismerésekben részesültek. Bus Gábor klubtársunk az „Év Lionja” kitüntetést, Koncsik István soros elnökünk nemzetközi kormányzói kitűntetést, Herczeg József klubtársunk gyémánt fokozatú lion kitüntetést vehetett át.

A 2018-19-es lions évre Bus Gábor klubtársunkat a 3. számú régió elnökének választotta a konvenció, míg Koncsik Istvánt 3 évre az LCMSz kommunikációs vezetőjének nevezték ki, így ők Kabinet tagok lettek. Magyar László klubtársunk volt kormányzóként továbbra is a kormányzói tanács munkájában vesz részt.

A 2017-18-as év eseményeinek beszámolóját követően megtörtént a soros elnökség átadása. Koncsik Istvánt, Kissné dr. Szabó Kis Mária követi a klubelnöki székben, aki ismertette elképzeléseit az elkövetkezendő lions évre.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba