Lions Gálaest a Látás hónapja tiszteletére a Kecskeméti Szent László Lions Club szervezésében

A klub által hagyományosan megrendezett Gálaesten az idén egy vidám színházi előadásra került sor a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ színháztermében, október 29-én pénteken 19.00 órától.  

Kemény és szomorú időszak áll mögöttünk. A klub tagjai szerettek volna egy kis mosolyt csalni az arcokra, ezért egy bohózatot választottak az est programjaként.

A Csonka Színkör előadásában a ”Na de megint?!” című komédiára a Kecskeméti Szent László Lions Club, a tagok finanszírozásában meghívta azon támogatottait, akikkel évek óta rendszeres kapcsolata van. Így a nézők között köszönthették a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete tagjain kívül, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületében lévő családokat, az EGYMI Juhar utcai Tagintézménye pedagógusait, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóssága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye és a Farkas Villa Fogyatékos Személyek Gondozóháza és Napközi Otthona dolgozóit és gondozottait, az El-Szabó Kft. által Hetényegyházán foglalkoztatott megváltozott munkaképességű embereket, valamint a Karol Wojtyla ház dolgozóit és ellátottait is.

A koncert kiemelt vendégei a Bács-Kiskun Megyei Kórház nővérei, asszisztensei és családjaik voltak, ezzel is szerette volna megköszönni a klubtagság az utóbbi 2 év kemény megpróbáltatásaiban való helytállásukat, kitartásukat. 

Az előadás nyitott volt a kecskeméti színház szerető közönség részére is. A befolyt több, mint 200 000 Ft-ot a teljes jegybevételt fiatalok szemszűrésére és hátrányos helyzetű társaik szemüvegeinek finanszírozására fordítják majd.

Ezúton szeretné a klub megköszönni a Csonka Színkör tagjainak és a Hírös Agóra munkatársainak a támogatását, mellyel ők is hozzájárultak a klubtagok önkéntes munkájához.

Fotók: hiros.hu


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba