Lions Nap a Mosoly Klubban

A 2019. április 27-i Mosoly Klub, melyet a szokott helyen, a Margaréta u. 2. sz. alatt tartott a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Szent László Leo Club, az egészség jegyében telt. A játékos versenyeken egészséggel kapcsolatos feladatokat oldottak meg a jelentkezők, a versenyszámok között pedig egyéni énekekkel szórakoztatták egymást a jelenlévők.

Volt vérnyomás, testsúly és testzsír mérés, teremjátékok, billiárd, csocsó, stb. A mozgás, mint az egészség egyik fő eleme jegyében pedig, most is fergeteges tánc zárta a délutánt.


A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és fiataljai a Szent László Leo Club tagjai, valamint a klub önkéntesei segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet. Ezúttal 6 fővel képviselte magát a klub. Klubtagjaink, és egészségügyi végzettségű leoink a terem berendezésében, a versenyek lebonyolításában, az egészségügyi szűrésekben, valamint a büfében nyújtottak segítő kezet, majd felszabadultan táncoltak együtt a megjelentekkel.

A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak. Mindig nagy élmény és feltöltődés számunkra, hogy részt vehetünk ezeken a szívet melengető rendezvényeken.



Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba