Megalakulásának 25. évfordulóját ünnepelte a Kecskeméti Szent László Lions Club

2022. november 26-án, szombaton ünnepelte a Kecskeméti Szent László Lions Club megalakulásának 25. évfordulóját.

A Hotel Három Gúnár Éttermében tartott Charter Night-ot Koncsik István a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége kormányzója és Németh László Frici a Magyarországi Rotary Clubok Szövetsége 2021-2022. évi kormányzója is megtisztelte jelenlétével. Az idei évben mindkét jótékonysági szervezet vezetője kecskeméti. A viszonylag szűk körű, családias hangulatú vacsorán, a jelenlegi klubtagokon és családjukon kívül, társklubunk az Első Kecskeméti Lions Club elnöke, Borsos Botond is velünk tartott.

A kormányzói köszöntők után az alapító tagok 25 évnyi karitatív munkájukért kormányzói oklevelet vehettek át, majd a klubelnök segítségével felidéztük az elmúlt 25 év történéseit. Köszöntöttük Király József klubtársunkat, aki a napokban vehette át a legmagasabb külföldieknek is adható japán állami kitűntetést, végül az est éjszakába nyúló, jó hangulatú beszélgetésekkel és finom vacsorával folytatódott.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba