Mese előadás sérüléssel élő gyerekeknek a látás jegyében

A látás hónapja programsorozatán belül, 2022. 10. 13-án a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai gyermek színházi előadással ajándékozták meg a Kecskeméti Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai Tagintézményében nevelkedő, sérült gyerekeket.

A klub tagjai, közel 20 éve, hagyományosan, minden évben vidám élménnyel lepik meg a Juhar utcai iskola kis növendékeit, színházi előadás, bábjáték vagy filmvetítés formájában.  Az idén a gyermeknapi előadást követően már másodízben kerül sor a meglepetésre, ezúttal az iskola „Szemünk fénye” tematikus hete keretében.

A közel 130, 5-18 éves korú sérült gyermeket csütörtökön 10 órától örvendeztették meg a közös programmal, melyen a szegedi Grimm-Busz Színház, „Rettenetes Röfi” című darabját élvezhették a kicsik. Hogy ne kelljen a sérült fiataloknak utazni, az előadások mindig az iskola aulájában kerülnek megrendezésre. A mesejátékba bekapcsolódó gyermekhangok, nevetések, tapsok, a közös éneklés, a résztvevő klubtagok számára is mindig lelki feltöltődést jelentenek.  

A klubtagok és a Könyvtári Kávézó felajánlásaként az előadás után 1-1 fagylaltra is megvendégelték a gyerekeket.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba