Mikulás várás a Mosoly klubban

2018. december 8-án közös énekléssel várta a Mikulást a mintegy 120 résztvevő a Mosoly klubban, aki fáradtan, de jókedvűen érkezett krampuszai kíséretében. A Kecskeméti Szent László Lions Club és a Leo Club fiataljai segítőként vettek részt a programon.

Csoportos tánccal, majd sok-sok egyéni dallal, verssel köszöntötték a jelenlevők a Mikulást, aki ajándékkal hálálta meg a csodálatos produkciókat. Ez utóbbihoz klubunk is hozzájárult.

A felajánlásoknak köszönhetően, finomabbnál finomabb falatok, gyümölcs, üdítők elfogyasztása után a délutánt, mint mindig, fergeteges tánc zárta.

Klubtagjaink és Leo Clubunk fiataljai segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta egy alkalommal megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet.

A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak.  A foglalkozáson a terem és az ételek előkészítésében, a közös játékokban, táncban és az italok kiosztásában és a takarításban vettünk részt.   


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba