Mosoly Klub - 2019. szeptember

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és fiataljai. a Szent László Leo Club tagjai, rendszeresen segítik az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása önkéntesei által, havonta megrendezett klub délutánt, a Mosoly Klubot.    

Kézműves foglalkozással kezdődött a szeptemberi program, őszi alapanyagokból, kukoricacsuhéból pillangót és szitakötőt készítettek a résztvevők.  Majd két sérült előadó énekét élvezhette a lelkes közönség, együtt tapsolva és dalolva velük. Többen táncra is perdültek, megelőlegezve az est hátra lévő részének fergeteges buli hangulatát. A zenéről ezúttal is a klub önkéntes diszkósa gondoskodott.

A délutánon ezúttal két klubtagunk és két önkéntesünk segített a terem előkészítésében, a kézműves foglalkozásban, az ételek, italok tálalásában, kínálásában, együtt táncoltak a résztvevőkkel, majd bekapcsolódtak az elpakolásba is. 

Megközelítőleg 40-en töltöttek együtt egy felszabadult, jókedvű délutánt.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba