Napló Mosoly klub 2018 05.26

BESZÁMOLÓ

Projekt azonosító szám:  EFOP-1.3.5-16-2016-00890

Projekt cím:                    Kisközösségek létrehozása az önkéntes tevékenységekre való hajlandóság növelésének érdekében, generációk közötti együttműködés és kapcsolattartás javításával Kecskeméten

Projektgazda:                 Kecskeméti Szent László Lions Club Egyesület

 

A beszámoló készítője

Harsányi Zsuzsanna

Az esemény időpontja

2018.05.26

Beszámoló időszaka

2018.05.26

A tárgyidőszakban elvégzett feladatok szöveges ismertetése:

Most is nagy élmény és feltöltődés volt számunkra, hogy ott lehettünk a klubdélutánon, amely most is a játék és a mulatság jegyében telt.  

Klubtagjaink és Leo Clubunk fiataljai segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta egy alkalommal megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet. A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak.

A mai alkalommal a teremdíszítésben, az italok és ételek előkészítésében, kiosztásában, a közös játékban és táncban valamint a takarításban vettünk részt.

 

 

Kelt: Kecskemét, 2018.05.27.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba