Nyárbúcsúztató parti a Mosoly Klubban

2018. szeptember 15-én délután a Kecskeméti Szent László Lions Klub tagjai, segítő önkéntesei, egy kecskeméti nyugdíjasklub tagjai és a Kecskeméti Szent László Leo Club új fiatal tagjai segítőként vettek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta egy alkalommal megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon. 

A rendezvényt az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működteti, a fiatal leok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak.

A mai alkalommal, a klub egy önkéntesének felajánlásaként süteményekkel is hozzájárult a jó hangulatú délutánhoz. A segítők az italok és ételek előkészítésében, kínálásában, a kézműves foglalkozáson, a közös játékban és táncban valamint a takarításban vettek részt.

Most is nagy élmény és feltöltődés volt számukra, hogy ott lehettek.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba