Pótszilveszter a Mosoly klubban

2019. január 19-én, szombaton felforrósodott a hangulat a pótszilveszteri, újévköszöntő Mosoly klubban, mely rendezvény szervezéséből most is aktívan kivette a részét a Kecskeméti Szent László Lions Club és önkéntes fiataljai, a leok. Az év első zenés klubdélutánján közel 100 fő vett részt.

Az ágasegyházi Saida Hastánccsoport bemutatójával kezdődött az év első zenés klubdélutánja, akik produkciójuk végén a közönséget is megtáncoltatták. Őket egyéni fellépők követték; Farkas Gábor, Szukonyi László és Bódi Arnold énekében gyönyörködhetett a közel 100 lelkes résztvevő.

A műsort közös újévi koccintás követte, természetesen alkoholmentes pezsgővel, majd valamennyi résztvevő elfogyasztotta az önkéntesek által felajánlott, főzött és kiadagolt virslit. A büfében most pizza és kakaós csiga egészítette ki a kínálatot.

A klubdélutánt fergeteges tánc zárta, amelybe szinte valamennyi jelen lévő bekapcsolódott, a tánctér szűknek bizonyult, még a biliárdozókat és a büfé asztalt is körbetáncolták a jelenlévők.

Klubtagjaink, önkénteseink és Leo Clubunk fiataljai segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta egy alkalommal megrendezett klubdélutánján, a Mosoly klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet.

Leoink önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak. A foglalkozáson a terem berendezésében, az ételek és italok előkészítésében és kiosztásában, a közös táncban és a takarításban vettünk részt, 6 fővel.   


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba