Remek hangulat a Kecskeméti Szent László Lions Klub jótékonysági estjén

Remek hangulatú jótékonysági estet rendezett a Kecskeméti Szent László Lions Klub a Hírös Agórában november 18-án, pénteken este. A program keretében 16 gyengénlátónak adtak át adományként a mindennapi életüket segítő eszközöket a Klub nevében Bus Gábor soros elnök, és Harsányi Zsuzsanna, valamint a Kecskeméti Szent László Lions Klub ifjúsági tagozataként működő Szent László Leo Klub elnöke, Bus András Gábor.

A jótékonysági esten felléptek a Kecskeméti Városi Fúvószenekar, a Penge Benge Jazz Band, valamint Redencki Marcsi és Horváth Gábor humoristák. A nézők támogatói jegyekkel vettek rész a programon, a Kecskeméti Szent László Lions Klub pedig a bevételt teljes egészében jótékonysági célra fordítja majd.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba