Sikeres volt az első családi napunk és főző versenyünk

A 2017.09. 02.-án reggel 7 és délután 18 óra között került sor az első Szent László Országos Lions Főzőversenyre a kecskeméti Melinda Parkban ahol ingyenes szemszűrést is végeztünk.
Klubunk első ízben szervezte ezt a jó hangulatú családi, országos rendezvényt, hagyományteremtő céllal, kapcsolódva egy már évek óta több száz főt megmozgató városrészi programhoz Kecskemét Alsószéktón.


Főszakácsunk Kovács János tagtársunk volt aki főztjével elnyerte a fődíjat

Az esemény egyrészt családi nap volt, ahol a lions és leo klubtagok hozzátartozói ismerhették meg egymást több mint 60-an, ugyanakkor nyitottunk a lakosság felé is, ingyenes szemszűrésünkkel hívva fel a figyelmet 20. éve folyó tevékenységünkre. A délelőtti szűrésen nem volt megállás szakorvosunk és asszisztensnője számára. Klubtagjaink példát mutatva a helyi véradásba is bekapcsolódtak.

A versenyen több mint 16 bográcsban főtt étel és büszkén mondhatjuk, elhoztuk az első helyezést.

Az ország többi lions klubját is vártuk erre az eseményünkre, de sajnos csak 3 másik klub tagjai köztük Chrabák László jelenlegi kormányzó és Koleszár Péter alkormányzó fogadták el meghívásunkat. A tanulságokat leszűrve jövőre jobban kell ügyelnünk a szervezésünk ezen részére.


Helyi főző-győzelem és Kovács Kati az Alsószéktói Vigasságon - képekben:


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba