Szájmaszkokat adományozott a Kecskeméti Szent László LC

A Kecskeméti Szent László LC klubtagsága úgy döntött, ebben az embert próbáló időszakban segítséget nyújt a veszélyhelyzetnek leginkább kitett emberek, az egészségügyi dolgozók részére. Első körben 2020. április 03-án 1 000 db szájmaszkot adományozott a Bács-Kiskun Megyei Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának, mintegy 650 000 Ft értékben.

Továbbá felvette a kapcsolatot több kórházi részleggel is, az igények felmérésére. A COVID osztály, a labor, az SZTK, a körpult, a pszichiátria, az onkológia és a krónikus belgyógyászat dolgozói részére fognak a munkájukat és hétköznapjaikat megkönnyítő eszközöket adományozni, mintegy 1 000 000 Ft értékben.

A klub tagsága 22 éve elkötelezett a bajba jutott, sérült emberek megsegítésében.  Tagjai eddig is kiálltak a katasztrófák következményeinek enyhítése mellett, pl. a lakástűzben sérült családok segítése, a borsodi árvíz, vagy a cunami áldozatai támogatása.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba