Szemszűrés a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában

2021. október 13-án a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai újra ingyenes látásvizsgálatot végeztek, ezúttal is gyerekek körében. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolába települtek ki a Kuti Optika munkatársaival és felszerelésével.

Valamennyi első osztályos gyereket és egy 8. osztály tanulóit szűrték meg.  Csak úgy, mint tavaly tavasszal, a kiszűrt gyermekek új szemüvegét teljesen megfinanszírozza a klub.

A Kecskeméti Szent László Lions Club a Családok Átmeneti Otthonának lakóit is felkereste, akik számára az egészségügyi szűrések keretében, a látásvizsgálaton túl, fogászati szűrést, vércukor- és vérnyomásmérést is végeztek.

Az ajándék szemüvegek átadására már hagyományosan a Fehér Bot Hónapjában rendezett Lions Gálaest előtti délutánon kerül sor, ami az idén október 29-én a Hírös Agórában lesz.

Az est keretében idén egy vidám, színházi élményben részesülhetnek mindazok a szervezetek, akiket a klub hosszú évek óta támogat. A Csonka Színkör „Na de megint…” című bohózatát élvezhetik végig, sok-sok nevetéssel.

Az előadás nyilvános, bárki megnézheti, ráadásul a Hírös Agóra pénztárában megváltott 2 000 Ft értékű támogatói jegyével, a klub újabb ingyenes látásvizsgálatait is segíti.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba