Szemszűrés a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában

2020. január 8-án a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai újra ingyenes szemszűrést végeztek, ezúttal gyerekek körében. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolába települtek ki a Kuti Optika munkatársaival és felszerelésével. A 2019. márciusi szűrést folytatva, az akkor kimaradó osztályokkal, a teljes alsó tagozat gyermekeit megvizsgálták, akkor 140, ezúttal pedig 135 főt.

A klub és az optika magas kedvezményt ajánl a szülőknek a készülő szemüvegekhez. Csak úgy, mint tavasszal, most is az osztályfőnökök bevonásával kiválasztott 15 hátrányos helyzetű gyermek új szemüvegét pedig teljesen megfinanszírozza majd a lions klub.

Január 23-án délután az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveznek az iskola teljes alsó tagozatának bevonásával, melynek zárása lesz az ajándék szemüvegek átadása.

A lions mozgalom legfontosabb tevékenysége a szem védelme, melyért világszerte több mint 1,4 millió lion küzd!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba