Szemszűrés muzsikával

2020. január 31-én délután a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai újra ingyenes szemszűrést végeztek, ezúttal is gyerekek körében. Az M. Bodon Pál Zeneiskolába települtek ki a Kuti Optika munkatársaival és felszerelésével.  A klub és az optika magas kedvezményt ajánlott a szülőknek a készülő szemüvegekhez.

Sőt csak úgy, mint a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolai szűrést követően, a pedagógusok bevonásával kiválasztott ezúttal 9 hátrányosabb helyzetű gyermek új szemüvegét teljesen megfinanszírozza a lions klub, több mint 400 000 Ft értékben.

A szemüvegek átadására 2020. február 14-én, pénteken egy ünnepi hangversenyhez kapcsolódóan kerül sor.

A szűrést végzőknek különleges élményben volt részük, mert a látás vizsgálat utolsó félórájában, először zongora, majd fúvószenekari muzsika festette alá az egészségügyi mérést.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba