Szemszűrések

A nagysikerű kecskeméti, kunbaracsi, dunapataji, fülöpszállási és szentkirályi 2015 évi szűrővizsgálat sorozat folytatásaként a Kecskeméti Szent László Lions Klub 2016 február 1-és október 17-én újra ingyenes szemszűrést végzett a Mediroyal Prevenciós Központban, a kecskeméti Karol Vojtyla Barátság Központ gondozottai részére.

Majd november 23-24-én a Csongrádi u. 26 szám alatt, ahol célcsoportunk a megváltozott munka képességű dolgozók és a közfoglalkoztatottak voltak. Az év utolsó szűrését november 29-én kedden 9 és 15 óra között Ladánybenén a Közösségi Házban végeztük.
Ezen alkalmakon több mint 370 embert néztünk meg, akik között sajnos a tumor betegségtől a szürke és zöld hályogon és a makula degeneráción át (hogy csak a legsúlyosabbakat emeljük ki) nagyon sokféle betegséget sikerült kiszűrnünk.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba