Szemüvegátadás a Lions Gálaest előtt

Az október 29-i Gálaestet megelőzően a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai a Kuti Optika munkatársai segítségével és támogatásával szeptemberben a Farkas Villa lakói között végeztek szemszűrést. Az ott megszűrt 62 főből 25 megváltozott munkaképességű, sérült embernek csináltattak a szemükre készült szemüvegeket.

Rajtuk kívül egy korábbi a Wojtyla házban történt szűrésből kiegészült hölggyel, összesen 26 főnek, mintegy 1 millió Ft értékben, adtak át szemüveget, az általuk kiválasztott keretben és tokokkal a gála előtt.

 

A Lions egy olyan önkéntes alapon szerveződő jótékonysági közösség, amely 20-30 fős klubok összességéből áll, a világ 206 országában működik, 46 ezer klubban közel 1,5 millió tagja van. Magyarországon 50 klubban ezer ember jótékonykodik nap mint nap elsősorban a látás megőrzése, a látássérültek segítése és a cukorbetegség megelőzése érdekében. A hazai Lions közösségről további információkat talál a lions.hu weblapon!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

 

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Csányi János krt. 1-3.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba