Szemüvegek átadása a Látás hónapja tiszteletére a Kecskeméti Szent László Lions Club szervezésében

A Kecskeméti Szent László Lions Club a Kuti Optika segítségével október hónapban ingyenes szemszűrést végzett, ezúttal a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola első osztályos és nyolcadik osztályos nebulói között és a kecskeméti Anyaotthonban. A megszűrt 75 főből 10 gyermeknek és egy felnőttnek adományoztak a szemükre készült szemüvegeket, közel 400 000 Ft értékben.  

A klub által hagyományosan megrendezett Gálaest előtt került sor az ünnepélyes átadásra a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ külön termében, október 29-én pénteken 17.30 órától. 

Az ünnepélyes átadáson Harsányi Zsuzsanna a klub alelnöke egy Vass Albert mesével köszöntötte a megjelenteket, majd Drozdik László a Kuti Optika munkatársa segítségével, utolsó simításként a gyerekek fülére igazították az elkészült szemüvegeket.

Fotók: hiros.hu


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba