Szorgalmas kezek

Klubunk bekapcsolódott a Lions Klubok Magyarországi Szövetsége és a Kreatív Kapocs szervezésében létrejött jótékonysági program sorozatba. Ennek kapcsán az őrségi Csótár Rezső fazekasmester által felajánlott edényeket 4 Budapestről érkezett hobbi kézműves irányításával, klubtagjaink és a Szent László Leo Klub fiataljai segítségével, 2014. április 29-én egész napos kreatív foglalkozás keretében díszítettük, közösen az Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása intézmény gondozottjaival.

Mind a délelőtti, mind a délutáni foglalkozáson 13-14 sérült ember vett részt, különböző a Pentacolor Kft. által felajánlott anyagokkal díszítve a tárgyakat. A szorgalmas kezek alatt egyedi ajándékok születtek, az egyszerű égetett kerámiákból. Mind a segítők, mind a résztvevők nagy élvezettel dolgoztak együtt a közös - a lentebbi fotókon is látható - egyedi eredményért. Igazán különleges nap volt.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba