Tavaszköszöntő Mosoly Klub

Minden hónapban nagy várakozás előzi meg a résztvevők részéről a Mosoly Klub délutáni programját, mely ezúttal 2018. április 21-én került megrendezésre a tavasz köszöntése jegyében. A Szent László Lions Club és a Leo Club tagjai ismét egy jóhangulatú délutánt töltöttek el az értelmileg sérült gyerekekkel és felnőttekkel.

A klub tagjai és Leo Club fiataljai segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta egy alkalommal megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet. A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak.

A mai alkalommal a teremdíszítésben, a kézműves foglalkozásban, a vetélkedők irányításában, az italok és ételek előkészítésében, kiosztásában, a közös táncban és a takarításban vettek részt segítőként.A délután tavaszköszöntő vetélkedők és mulatság jegyében telt. 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba