Tomordok Kupa - Kalotaszentkirály

A kecskeméti Szent László Lions Club 2018-ban is meghívást kapott a Tomordok Kupa nemzetközi futball tornára, mely meghívást örömmel fogadták és természetesen el is utaztak a kedves kis falucskába, Kalotaszentkirályra. A focikupát 2018. május 5-én rendezték meg.

A klub szokásaihoz híven erre a tornára magával vitte az SOS Kecskemét Gyermekfalu csapatát, valamint kísérőit. 6 csapat körmérkőzésben döntötte el a helyezéseket, 1 x 17 perces meccseken 5 + 1 fővel, 20 x 40 m-es füves pályán.

Résztvevő csapatok:

  • Kalotaszentkirály 1, 2
  • Szilágylompért
  • Kőrösfő
  • SOS Gyermekfalu, Kecskemét
  • SC HÍRÖS-ÉP, Kunszentmiklós

Az eredményhirdetés az iskolában, a ”katlanban” zajlott. Az ünnepséget az igazgató úr nyitotta meg, melyben a megjelentek köszöntése után ismertette a tantestület határozatát, mely szerint az iskoláért tett több évtizedes jószolgálati cselekedetéért Kertész Zoltán, és Herczeg József a Kalotaszentkirályi Ady Endre Általános Iskola emlékkönyvébe bekerült, díszoklevelet adományozott részükre, valamint Tiszteletbeli Öregdiákjának nyilvánította őket.

Az ünnepélyes hangulatot követte a Tomordok Kupa eredményhirdetése. Sok taps, örömteli ünneplés mellett kiosztották az érmeket, kupákat, labdákat, (a Lions Club ajándékait) csokikat a győzteseknek, a részvevőknek. Mindenki boldogan, sugárzó arccal távozott a díjkiosztásról, majd elfoglalta helyét az étteremben, ahol is jó étvággyal, megérdemelten elfogyasztották a vacsorát.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba