Tomordok kupa Kalotaszentkirályon, 2023. április 22-23.

A Kecskeméti Szent László Lions Club 23 éven keresztül rendezte meg az SOS Nemzetközi Gyermeklabdarúgó Tornát, melynek több mint 20 éven keresztül oszlopos tagja volt a kalotaszentkirályi csapat.

Az SOS falvak megszűnésével, a hazai lions kupa átalakult nemzetközi és kistérségi csapatok versenyévé, de a pandémia miatt az utolsót 2019-ben tudták megszervezni.

A kalotaszentkirályi csapat a kecskeméti példán fellelkesülve, évek óta szervez egy másik kupát, melyre főleg a „szentkirály” nevű települések csapatait hívja meg Erdélyből és a külföldi magyar lakta településekről.

A kupát, melyen általában a kecskeméti SC Hírös ÉP csapata és a szomszéd település Szentkirály és is részt vesznek, a klub évek óta támogatja. Az idén az SC Hírös ÉP csapata egyedül képviselte szűkebb pátriánkat Kertész Zoltán vezetésével.

A mostani kupát díjak felajánlásával támogatta a klub.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba