Újabb ingyenes szemszűrés Kecskeméten

A nagysikerű februári és októberi szűrővizsgálat sorozat folytatásaként a Kecskeméti Szent László Lions Klub november 23-24-én újra ingyenes szemszűrést szervez Kecskeméten.
A szűrést most a Csongrádi u. 26 szám alatt végezzük, célcsoportunk a megváltozott munka képességű dolgozók és a közfoglalkoztatottak. Az intézmény segítségével mindkét nap a délelőtt folyamán, 9 és 12 óra között szűrünk - tájékoztatta hírportálunkat Harsányi Zsuzsanna, a Kecskeméti Szent László Lions klub tagja.

A Lions mozgalom egyik fő jótékonysági tevékenysége a vakok és gyengén látók támogatása. Az 1917-ben megalakult a világon legnagyobb létszámmal, (mintegy 1 300 000 fővel), klub rendszerben működő mozgalom, a világ számos országában küzd a látás védelméért, sokat tesz azért, hogy megelőzze a visszafordíthatatlan látásromlást, a vakságot.

Legutóbb november 18-án a Hírös Agórában rendezett vidám kulturális estünkön adtunk át 16 vak és gyengén látó részére, a minden napi életüket segítő eszközöket.

Legközelebbi szűrésünk november 29-én, kedden 9 és 15 óra között Ladánybenén a Közösségi Házban lesz.

Média megjelenések:


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba