Vak és gyengénlátó embertársaiknak kedveskedett adventi ajándékokkal a Kecskeméti Szent László LC

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai adventi ajándékokkal kedveskedtek vak és gyengénlátó embertársaiknak. Az ajándékok ezúttal tartós élelmiszer csomagok és utalványok voltak.

A lions mozgalom egyik legfontosabb prioritása a látás védelme, a vak és gyengén látó embertársaink segítése.  A klub a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun megyei Egyesülete tanácsára és közreműködésével kapta meg a megajándékozandók nevét, elérhetőségét és az ő kérésükre az idei évben élelmiszer csomagokat állítottunk össze.  Az ajándékokat december második és harmadik hetében vitték házhoz a klubtagok kecskeméti és Kecskemét környéki családoknak. 

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba