Válogatott mérkőzés - karitatív céllal

A Magyar Férfi Felnőtt Kosárlabda Válogatott két mérkőzést játszik Kecskeméten az elkövetkező hetekben: előbb egy felkészülési mérkőzést Ausztria ellen, majd egy igazán különleges, nagy presztízsű és óriási jelentőségű Európa-bajnoki selejtezőt Nagy-Britannia ellen.
A mérkőzések rendezésével az MKOSZ a KTE Kosárlabda Klub Kft.-t bízta meg. A klub – amellett, hogy a nemzetközi és a hazai szövetség szabályainak eleget tesz, próbál minden segítséget megadni a válogatottnak, és természetesen szeretné kiszolgálni a szurkolókat is) ezt a lehetőséget jelentős részben arra használja fel, hogy segítse, támogassa a Kecskeméti Szent László Lions Klub karitatív céljának megvalósulását – ez természetesen a szponzori és a jegybevételből lehetséges.

Ugyanakkor a válogatott mérkőzésekre meghatározott belépőjegyek ára megfelel a kecskeméti bajnoki mérkőzések árának.

Az augusztus 24-i Magyarország-Ausztria találkozóra egységesen 500 Ft lesz a belépő, de ennek a jegynek egy hét múlva jelentősége lesz. Az augusztus 31-i Magyarország-Nagy-Britannia Eb-selejtezőre a kedvezményes (diák- és nyugdíjas) belépő 1000 Ft-ba, a teljes árú belépő 1500 Ft-ba kerül. És itt lesz jelentősége a magyar-osztrák mérkőzés jegyének: aki magával hozza azt az Eb-selejtezőre, azzal a teljes árú jegyből 500 Ft kedvezményt kap. A belépés 6 éves kor alatt díjtalan.

Az Eb-selejtezőre szóló jegyek augusztus 24-étől elővételben megvásárolhatók lesznek a Messzi István Sportcsarnokban, a kosárlabda irodában, valamint a Malom Center központi információs pultjánál.

Média megjelenések:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba