Vasárnapi filmvetítés - nagycsaládosoknak

Kecskeméti Szent László Lions Club a 20 éves jubileumi programsorozata részeként 2017. november 5-én vasárnap 10 órától ingyenes filmvetítést tartott a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete tagjai számára. Mikulás Ferenc klubtársunk felajánlásaként a gyerekek a 100 részes Magyar népmesék animációs filmsorozat utolsó 13 epizódját élvezhették végig az Otthon Moziban.

Az előadás végén a résztvevő 160 fő apraját-nagyját megvendégelte a klubunk süteménnyel és gyümölccsel, amit a gyerekek hazavihettek, vasárnapi ebéd utáni desszertként. A rendezvény sikeres lebonyolításában nagyban hozzájárult Mikulás Ferenc, Harsányi Zsuzsanna, Halász István, Dr. Herold József, dr. Mayer Endre, Koncsik István és a Leo klubunk fiataljai illetve a Kecskeméti Szent István Lions Club részéről Tarjányi Emőke.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba