XXIX. GYERMEKEK A GYERMEKEKÉRT Jótékonysági Gálaest tombola felajánlás

A Városi Szociális Közalapítvány 2024. április 15-én 29. alkalommal megrendezett Gálaestjéhez a Kecskeméti Szent László Lions Club egy nagy értékű tombola felajánlásával járult hozzá.

Több mint háromszáz gyermek lépett fel a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban megrendezésre kerülő idei, immáron hagyománnyá vált Gyermekek a gyermekekért gálán. Mindannyian a város oktatási intézményeiből, illetve különböző művészeti csoportokból érkeztek. A közel 3 órában a verstől a komolyzenéig, a modern- és néptánctól a légtornáig, kórusoktól a citeramuzsikáig sokféle produkció és színes repertoár várta a gálára érkező közönséget.

A cél azon túl, hogy a fellépők megmutathassák tehetségüket, az idén is a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése. Ehhez a közönség és a támogatók a belépőjegyek és a tombola megvásárlásával, illetőleg adományokkal járultak hozzá.

Fotók: Banczik Róbert (hiros.hu) és Harsányi Zsuzsanna


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba