Zentáról érkeztek látássérültek az Érzékelések kertjébe

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai az általuk létrehozott és a tavalyi évben átadott Érzékelések kertjében fogadták a Bácsvakok meghívására Zentáról érkező látássérült csoportot. A kert bemutatása után egy közel másfél órás városnéző sétára invitálták és kísérték őket.

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének, valamint a szerbiai Zentai Vakok és Gyengénlátók Szervezetének kapcsolata hosszú múltra tekint vissza szakmai és baráti szinten egyaránt. Ezt a kapcsolatot kívánta tovább fűzni a Bácsvakok vezetősége, mikor is sikeresen elnyert pályázati támogatás keretében lehetőséget kapott egy kölcsönös kulturális és szakmai látogatás lebonyolítására. A kecskemétiek szeptember folyamán látogattak Dél-vidékre, az ottani szervezet tagjai pedig október 13-án viszonozták a látogatást.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba